— Kedves Érdeklődő—

 

Dr. Hollósy-Vadász Gábor vagyok, okleveles pszichológus, MA (mester fokozatú) egyetemi képesítéssel, illetve PhD fokozattal is rendelkezem. 

Korábban adjunktusként egyetemen tanítottam munkapszichológiát és emberi erőforrás gazdálkodást. Ezt megelőzően az egészségügyben helyezkedtem el, ahol kórházi pszichológusként súlyos szomatikus betegek pszichés rehabilitációjával foglalkoztam. Szakmai pályám legelején nemzetközi vállaltnál HR specialista pozícióban dolgoztam, ahol a jelöltek toborzását és kiválasztását végeztem.

Magánpraxisom során felnőttekkel foglalkozom a belvárosban, az ötödik kerületi magánrendelésemen. A találkozásunkkor fontosnak tartom a nyílt és bizalommal teli, empatikus légkör megteremtést. A konzultációk során olyan technikákat alkalmazok, melyeknek hatékonyságát tudományos módszerekkel bizonyították, illetve a saját tapasztalataim is alátámasztják.

Manapság egyre több időt töltünk a munkahelyünkön, ami egy jelentős stresszforrás és számos mentális probléma okozója. Ezek közül az egyik legelterjedtebb a kiégés. Nagyon fontos, hogy a munkahelyünkön jól érezzük magunkat és olyan munkánk legyen, amit örömmel végzünk. Munkapszichológiában és humánerőforrás-menedzsmentben szerzett tapasztalataimmal hatékonyan tudok Önnek segíteni: a túlzott munkahelyi stressz által kiváltott pszicho-szomatikus tüneteknek a kezelésében, a munkahelyi kiégés megszüntetésében, karrier tanácsadásban, pályaorientációban, munkamotiváció fejlesztésében.

Ha úgy érzi, hogy a fentiek bármelyikében segítségére tudok lenni, kérem, keressen meg bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 30 60 44 99 5, vagy email címen: hvadaszg@gmail.com

Pszichológus-szakértőként rendszeresen nyilatkozok különböző médiumoknak. Pár velem készült interjú:

RTLIndex; Hit Rádió