— Kedves Érdeklődő—

Hollósy-Vadász Gábor vagyok, okleveles pszichológus, MA (mester fokozatú) egyetemi képesítéssel. A PhD fokozat megszerzése érdekében a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Emberi Erőforrás szakirányán tanulmányokat folytatok. Kutatási területem a közszolgálati motiváció elmélet hazai adaptálása a civil közigazgatásra.

Jelenleg a magánpraxisom mellett, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen külsős kutatóként emberi erőforrás menedzsmenthez kötődő kutatási projektekben veszek részt. Korábban dolgoztam nemzetközi vállaltnál HR specialista pozícióban, ahol a jelöltek toborzását és kiválasztását végeztem. Ezt követően az egészségügyben helyezkedtem el, ahol kórházi pszichológusként súlyos szomatikus betegek pszichés rehabilitációjával foglalkoztam.

Magánpraxisom során felnőttekkel foglalkozom a belvárosban, az ötödik kerületi magánrendelésemen. A találkozásunkkor fontosnak tartom a nyílt és bizalommal teli, empatikus légkör megteremtést. A konzultációk során olyan technikákat alkalmazok, melyeknek hatékonyságát tudományos módszerekkel bizonyították, illetve a saját tapasztalataim is alátámasztják.

Kórházi munkám során gyakorlatot szereztem: depressziós, szorongásos, fóbiás, életvezetési problémák, elakadt gyászfeldolgozás, pánikrohamok, illetve szupportív kezelésekben. Ezek mellett gyakorlattal rendelkezek párkapcsolati nehézségek kezelésében. 

Manapság egyre több időt töltünk a munkahelyünkön, ami egy jelentős stresszforrás és számos mentális probléma okozója. Ezek közül az egyik legelterjedtebb a kiégés. Nagyon fontos, hogy a munkahelyünkön jól érezzük magunkat és olyan munkánk legyen, amit örömmel végzünk. Munkapszichológiában és emberi erőforrás menedzsmentben szerzett tapasztalataimmal hatékonyan tudok Önnek segíteni: a túlzott munkahelyi stressz által kiváltott pszicho-szomatikus tüneteknek a kezelésében, a munkahelyi kiégés megszüntetéséében, karrier tanácsadásban, pályaorientációban, munkamotiváció fejlesztésében. 

Tanácsadóként, szervezetfejlesztéssel és HR folyamatok optimalizálásával is foglalkozok, mind a versenyszférában, mind a közszférában. Részt veszek az új közigazgatási tehetségmenedzsment koncepció kidolgozásában. Ezek mellett a versenyszférában működő cégek számára készítek munkapszichológiai jellemzéseket az állásra pályázó jelöltekről.

Ha úgy érzi, hogy a fentiek bármelyikében segítségére tudok lenni, kérem, keressen meg bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 30 60 44 99 5, vagy email címen: hvadaszg@gmail.com