— Kedves Érdeklődő—

 

Dr. Hollósy-Vadász Gábor vagyok, okleveles pszichológus, MA (mester fokozatú) egyetemi képesítéssel, illetve PhD fokozattal is rendelkezem. 

Jelenleg a magánpraxisom mellett, a Budapesti Metropolitan Egyetemen adjunktusként munkapszichológiát és emberi erőforrás gazdálkodást tanítok, valamint szakdolgozók témavezetését végzem. Köztestületi tagja vagyok az MTA IX. osztályának, illetve tagja vagyok a HSZOSZ-nek (Humán Szakemberek Országos Szövetsége). Korábban dolgoztam nemzetközi vállaltnál HR specialista pozícióban, ahol a jelöltek toborzását és kiválasztását végeztem. Ezt követően az egészségügyben helyezkedtem el, ahol kórházi pszichológusként súlyos szomatikus betegek pszichés rehabilitációjával foglalkoztam.

Magánpraxisom során felnőttekkel foglalkozom a belvárosban, az ötödik kerületi magánrendelésemen. A találkozásunkkor fontosnak tartom a nyílt és bizalommal teli, empatikus légkör megteremtést. A konzultációk során olyan technikákat alkalmazok, melyeknek hatékonyságát tudományos módszerekkel bizonyították, illetve a saját tapasztalataim is alátámasztják.

Manapság egyre több időt töltünk a munkahelyünkön, ami egy jelentős stresszforrás és számos mentális probléma okozója. Ezek közül az egyik legelterjedtebb a kiégés. Nagyon fontos, hogy a munkahelyünkön jól érezzük magunkat és olyan munkánk legyen, amit örömmel végzünk. Munkapszichológiában és humánerőforrás-menedzsmentben szerzett tapasztalataimmal hatékonyan tudok Önnek segíteni: a túlzott munkahelyi stressz által kiváltott pszicho-szomatikus tüneteknek a kezelésében, a munkahelyi kiégés megszüntetésében, karrier tanácsadásban, pályaorientációban, munkamotiváció fejlesztésében.

Tanácsadóként, szervezetfejlesztéssel és HR folyamatok optimalizálásával is foglalkozok, mind a versenyszférában, mind a közszférában. Részt vettem az új közigazgatási tehetségmenedzsment koncepció kidolgozásában. Ezek mellett a versenyszférában működő cégek számára készítek munkapszichológiai jellemzéseket az állásra pályázó jelöltekről.

Ha úgy érzi, hogy a fentiek bármelyikében segítségére tudok lenni, kérem, keressen meg bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 30 60 44 99 5, vagy email címen: hvadaszg@gmail.com

Pszichológus-szakértőként rendszeresen nyilatkozok különböző médiumoknak. Pár velem készült interjú:

RTL

Hit Rádió 

 

Készítsd el weboldaladat ingyen!