— Kedves Érdeklődő—

Hollósy-Vadász Gábor vagyok, okleveles pszichológus, MA egyetemi képesítéssel. A PhD fokozat megszerzése érdekében a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Emberi Erőforrás szakirányán PhD tanulmányokat folytatok. Kutatási területem a felsővezetők kompetenciáinak a fejlesztése.

Jelenleg a magánpraxisom mellett, az egyemen külsős kutatóként emberi erőforrás menedzsmenthez kötődő kutatási projektekben veszek részt. Korábban dolgoztam az egészségügyben, ahol kórházi pszichológusként gasztroenterológai betegek pszichés rehabilitációját végeztem, illetve ezt megelőzően multinacionális környezetben HR specialista pozícióban. 

Magánpraxisom során felnőttekkel foglalkozom a belvárosban, az ötödik kerületi magánrendelésemen. A találkozásunkkor fontosnak tartom a nyílt és bizalommal teli, empatikus légkör megteremtést. Az egyéni konzultációk során olyan technikákat alkalmazok, melyeknek hatékonyságát tudományos módszerekkel bizonyították, illetve a saját tapasztalataim is alátámasztják.

Gyakorlattal rendelkezem: enyhe depressziós, szorongásos, életvezetési problémák, elakadt gyászfeldolgozás, pánikrohamok, illetve párkapcsolati nehézségek kezelésében. A túlzott munkahelyi stressz által kiváltott pszicho-szomatikus tünetek, illetve a munkahelyi kiégés megszüntetését is tudom segíteni. Munka és szervezetpszichológiával is foglalkozok.